Problem z klawiszem interakcji

Masz pytanie do nas? Pytanie w sprawie społeczności? Pisz tutaj.
Posty: 4 • Strona 1 z 1

Problem z klawiszem interakcji

Postprzez Shock » 7 paź 2017, o 21:33

Witam.

Dzisiaj grałem pierwszą misję po przerwie i z dupy (pewnie update) mam następujący problem:

- Klawisz interakcji (L Win) po wciśnięciu wywala mnie na pulpit.
- Po wywaleniu na pulpit wracam z powrotem do gry i mam blokadę strzelania - nie mogę strzelać. Plus czerwone kółko.
- L ALT też nie działa.

Ktoś coś ? Klawisze się pozmieniały ?

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Shock
Młodszy chorąży
Avatar użytkownika
Młodszy chorąży
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1219
Dołączył(a): 18 maja 2015, o 08:09

Re: Problem z klawiszem interakcji

Postprzez kenji » 8 paź 2017, o 10:13

U mnie nic z klawiszami się nie działo, ale reinstall gry ostatnio w lutym robiłem.
To na IF tylko czy z innymi modami też?
Może a3cs na nowo pobierz, albo w jego configu coś klawisze pozmieniało?
Może gra się w oknie odpala a nie fullscreen?
Ale zgaduję że to z a3cs coś, albo samą grą;/
ObrazekObrazekObrazekObrazek
kenji
St Plutonowy
Avatar użytkownika
St Plutonowy

Posty: 544
Dołączył(a): 27 lut 2015, o 20:07
Lokalizacja: Police

Re: Problem z klawiszem interakcji

Postprzez Shock » 8 paź 2017, o 11:24

Nic z A3 Kenii nie robiłem. Po przeniesieniu PC do nowego domu podłączyłem wszytko tak jak było.
Aktualizowałem tylko IF i A3CS. Steam, A3 itd urachamiane zawsze jako administrator.
Problem tyczy się wszystkich modyfikacji.
A3 nie odpala się w oknie, configi A3CS sprawdzałem.

Niby klawisz można zmienić ale się czlowiek przyzwyczaił od A1 do tego Windows key no i wkurwia mnie to że nie wiem jak ten problem rozwiązać.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Shock
Młodszy chorąży
Avatar użytkownika
Młodszy chorąży
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1219
Dołączył(a): 18 maja 2015, o 08:09

Re: Problem z klawiszem interakcji

Postprzez Slayar » 8 paź 2017, o 12:03

To czerwone kółko wygląda jakbyś wyłączył sobie opcję tego zielonego menu, jakimś cudem. Zaraz odpalę armę i podam ci dokładną nazwę tej opcji.

@Edit: Zobacz, czy masz te opcje na TAK w ustawieniach:
- Używaj Flexi Menu
- Zawsze wyświetlaj kursor dla własnej interakcji
- Zawsze wyświetlaj kursor dla interakcji

Ewentualnie pozostaje jeszcze ustawienie opcji domyślnych albo reinstall ace.
Obrazek
Slayar
Kapral
Avatar użytkownika
Kapral

Posty: 54
Dołączył(a): 22 lip 2016, o 01:39


Posty: 4 • Strona 1 z 1

Powrót do Pytania i odpowiedzi

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość